Publicaties

VG Visie publiceerde tweemaal een artikel over WIlland. In de Provada editie van 2019 en in de Wintergasten editie van 2021.

Vlak na de MipiM in Cannes heeft Vastgoedmarkt een interview en artikel gepubliceerd over Circular Floating Districts.


Columns

In samenwerking met The BD School schreef Willem Jan in januari 2021 een Blog over Business Development.

"Leverage Passion in Business Development"


Willand schrijft ook over maatschappelijke onderwerpen, welke in de architectuur- en vastgoed branche actueel zijn. Voor de Stichting Living Daylights schreef Willem Jan diverse artikelen:

Daglichtinnovaties

Daglicht in hoogbouw

Mijn optimale gebouw


Onderzoek

Voor het architectuur magazine "Forum" schreef Willem Jan een artikel over krimp in de provincie Groningen. Een actueel onderwerp, waar veel onderzoek naar wordt gedaan vanuiit verschillende disciplines.

Willem Jan schreef het artikel "Nait zoezen moar broezen" over de krimp in de Gemeente Delfzijl. Met hierin een bijdrage van Stephan Petermann, destijds werkzaam voor OMA/AMO en oprichter van Mannoffice .

Het artikel is hier terug te lezen:

Artikel FORUM_Krimp.pdf


Zeil magazines

In de februari editie in 2021 van het maandelijkse zeilmagazine "Zeilen" is een door Ingeborg Berghuijs geschreven artikel verschenen over Willem Jan en Hans en de opleiding Holland Ocean Racing.

TV

Willem Jan is als stuurman onderdeel van de professionele crew, met schipper Hans Bouscholte én mede stuurman Erik van Vuuren, in het TV programma " Alle Hens Aan Dek ". Op de legendarische Swan 65 Kings' Legend voeren ze over de Atlantische oceaan samen met 5 BNérs en 4 camera crewleden. Bekijk de afleveringen in november en december op Kijk.nl of iedere maandag t/m 21 december om 21.30 uur op SBS6!

Voor Zeilhelden maakte Willem Jan sinds 2016 diverse reportages en schreef artikelen voor dit Nederlandse Zeil media platform. Voor Studio Zeilhelden kroop Willem Jan ook in de rol van host om deze talkshow over de zeilsport te presenteren.


Uitgave VG Visie Provada 2019

Uitgave VG Visie Wintergasten 2021